STALLHJÄLP :D

Awesome uppdatering, jättebra funktion och ascoola bilder till det c: Har inget att säga, bara helt asgryyymt :D
Alltid härligt med nya kläder & utrustning oxå c;
------

Hejsan allihopa!
Vi får många fantastiska förslag från er spelare mailade till oss med tips om hur vi kan göra Star Stable bättre. En hel del av de funktioner som vi har lagt in har inspirerats av dessa utmärkta förslag! Större höbalar, benlindor, barbackaridning, och möjligheten att ta bort hjälmen för att kunna ta fina bilder är bara några utav förslagen vi fått som vi senare har lagt till i spelet.

Stallhjälpen:
- Under sommaren fick vi in många mail om att det är svårt att ta hand om alla sina hästar när man är borta på semester och inte hade möjlighet att logga in i spelet. Därför introducerar vi Stallhjälpen! Stallhjälpen är en tjej som tar hand om alla dina hästar när du är borta. Du aktiverar Stallhjäplen genom att gå in i ditt hemstall och klicka på anslagstavlan längst bort i ditt stall. Där väljer du hur många dagar du kommer vara borta och när du kommer hem efter semestern igen så kommer alla dina hästar må tipptopp!

Stallhjälpen!
Stallhjälpen!

Nya kläder:
- Nya kläder lagomt till hösten! Hjälmar, handskar, och coola sneakers är nytt i modebutiken The Fashion Barn i Silvergladebyn!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo